bijbel-deur_147174854848De boodschap teruglezen

Achtentwintigste zondag door het jaar (A): Jes. 25,6-10a. – Fil. 4,12-14.19-20. – Mat. 22,1-14 of 1-10

kaarsGebedsintenties 15 oktober 2017

Voor alle parochianen die ziek zijn, thuis, in de ziekenhuizen en verpleeghuizen. In het bijzonder voor dirigente  mevrouw Maria Huibers. Zij is door een ongelukkige val uitgeschakeld en zal dinsdag geopereerd worden.

Voor de overledenen: Corrie Bousie. – Marianne Binnendijk-Hockx. – Truus de Boer-van Wieringen. – Theo Hin. – Bruno van Dijk. – Caroline Berghuis. – Bert Rijsbergen. – Ada van der Meel-Slats. – Ina van der Velde. – Josephine van Galen. – Overleden  familie van Rijn.

Voor de parochianen die onlangs zijn overleden: Jan Kooijman. – Maria Verhoef-van Duijnhoven.

Uit dankbaarheid bij een vijftigjarig huwelijk.

Logo_DGHMededelingen 15 oktober 2017

Woensdag 18 oktober is er om 10:00 uur woord- en gebedsviering in de Mariakapel.

Zondag 22 oktober is er om 9:30 uur een woord- en gebedsviering waarin Thea Epskamp voorgaat. Met medewerking van het dames- en herenkoor. Tijdens de viering is er kindernevendienst. De opbrengst van de collecte tijdens de viering is bestemd voor het pastorale werk van de parochies in Burkina Fasso. Na de viering geeft de heer Jan van Seggelen in het atrium een presentatie over Burkina Fasso. Een kans om meer van dit land te weten te komen.

kerstmarktKerstmarkt in Leiderdorp (Dorpskerk)

De voorbereidingen voor de komende kerstmarkt in en rond de Dorpskerk van 8-10 december zijn al in volle gang. In verband hiermee worden goederen ingezameld: kerstversiering,  kerstverlichting, feestelijke kleding zoals sjaals, tasjes en sieraden (wel graag in goede staat).

Heeft u nog kerstspullen over? Dan kunt u ze op maandag 6 november, 13 november, 20 november en 27 november tussen 19:00-2o:00 uur inleveren in het ‘Trefpunt’ aan de Eikenlaan (Dorpskerk).

Rotterdam.relKoppeling kerken met gemeentelijke basisadministratie blijft

Kerken die aangesloten zijn bij SILA (Stichting Interkerkelijke Leden Administratie) mogen volgens het nieuwe regeerakkoord blijven rekenen op gegevens uit de Gemeentelijke Basis Administratie. Dat betekent dat wijzigingen door overlijden of verhuizen van kerkleden door een slim systeem worden doorgegeven aan de lokale kerken. Lees meer