Lezingen, gebedsintenties, mededelingen (week 10)

bijbel-deur_147174854848De boodschap teruglezen

Schriftlezingen van zondag 5 maart, de eerste zondag van de Veertigdagentijd (A): Gen. 2,7-9; 3,1-7. – Rom. 5,12-19 of 12.17-19. – Mat. 4,1-11

kaarsGebedsintenties 5 maart

Voor de overledenen: Jan Mooren. – Siem Heemskerk. – Loek Straman. – Riet en Piet van Zijp. – Ria van der Kroft-van Vliet. – Corrie Bousie. – Marja Kooijman. – Josephine van Galen. – Overleden familie Van Rijn.

Voor de overledenen die onlangs uitgeleide zijn gedaan in onze parochiegemeenschap: Hennie van Beek-Van der Krogt. – Jan de Vette. – Ester van Delft-Detic. – Paula Sevat-Dries. – Adriana Veeren-Ahrens. – Frans Cortenbach.

Voor alle parochianen die ziek zijn: thuis, in de ziekenhuizen  en verpleeghuizen;

Voor al wat parochianen hebben toevertrouwd aan het papier van het intentieboek of met zich meedragen in de stilte van hun hart.

Logo_DGHMededelingen 5 maart

Woensdag 8 maart is er om 10:00 uur een woord- en gebedsviering in de Mariakapel. Voor parochianen uit Leiderdorp staat er om 9:30 uur een taxibusje klaar bij het gebouw van de Menswording. Na afloop van de viering en het samenzijn met koffie (rond 11:30 uur) is er ook weer vervoer per taxibusje terug naar Leiderdorp.

Donderdag 9 maart is er een oecumenische vesperdienst in de Goede Herderkerk . Aanvang: 19:15 uur. Voor meer informatie zie hieronder het bericht van 26 februari jongstleden.

Zondag 12 maart is er een eucharistieviering waarin pastor W. Broeders voorgaat. Met medewerking van het kinderkoor. Aanvang: 09:30 uur.

Het blad Rondom de kerk wordt niet meer thuisbezorgd. Achter in de kerk liggen nieuwe exemplaren die u mee kunt nemen. Klik hier voor de digitale versie: RdK jaargang 12, aflevering 4 (februari/maart 2017)

Bij de kerkdeur zijn folders over de Vastenactieprojecten meegegeven. De kerkdeurcollecte voor deze projecten zal op zondag 19 maart gehouden worden.Op de website van het bisdom Rotterdam leest u ook over de activiteiten elders in het kader van de 40-dagen campagne.

Blijft u denken aan de Voedselbank? De gezinnen die moeten rondkomen van een klein inkomen hebben uw hulp hard nodig.

Vastenactie 2017

vastenactie_2017_kleinBouw mee aan eilanden van hoop in San Salvador. Even minderen voor een ander.

In 2017 staat de hoofdstad van El Salvador centraal in de Vastenactiecampagne en dan speciaal de wijken Apopa en Mejicanos. Lees meer