Jubileumconcert Leiderdorps Kamerkoor

Leiderdorps_kamerkoor

Ter gelegenheid van zijn 40-jarig bestaan geeft het Leiderdorps Kamerkoor onder leiding van Arnaud van Gelder een jubileumconcert, waaraan ook solisten Titia van Heyst (sopraan) en Sianan Vural (bariton), organist Wim de Voogd en het Nederlands Begeleidingsorkest hun medewerking verlenen. Er worden werken uitgevoerd van Anton Bruckner, John Rutter en Joost Kleppe.

20171112_poster_met_hart_en_ziel_768pxHet concert zal plaatsvinden aanstaande zondag 12 november in de Goede Herderkerk. Aanvang: 15:00 uur.  Entree: EUR 22,50 in de voorverkoop | EUR 25,- aan de kerk. Lees meer over het jubileumconcert en beluister enkele  geluidsopnamen van het koor.

Goede-HerderwijnenLaatste flessen Goede Herderwijn in de verkoop!

Er zijn nog witte en rode wijnen in de aanbieding met een bijzonder etiket. Centraal afgebeeld is een van de wijdingskruizen in Keimverf, die gaaf onder de laag witkalk tevoorschijn is gekomen. Het etiket bevat de volgende tekst: “De Goede Herder // De opbrengst van deze wijn komt ten goede aan het Restauratiefonds van de Meerburgkerk / Herinrichting en restauratie 2015-2016 / Van Meerburgkerk naar Goede Herderkerk.”

Tot en met zondag 19 november zijn deze flessen wijn nog te koop voor EUR 6 per stuk. Ook een leuk cadeau voor de naderende feestdagen! Wie geïnteresseerd is, kan zich melden bij het secretariaat of zondags na de vieringen bij Riet Heemskerk.