Overleden: Helmi Vis-van Bilderbeek

symbool-kruisOp zaterdag 29 juli 2017 is overleden mevrouw W.F.L.M. (Helmi) Vis-van Bilderbeek, in de leeftijd van 59 jaar.

Helmi Vis was voor haar ziekte vele jaren lid van het jongerenkoor.

De avondwake voor Helmi Vis wordt gehouden op donderdag 3 augustus in de Goede Herderkerk, Hoge Rijndijk 18, Zoeterwoude. Aanvang: 19:15 uur.

De uitvaartdienst, waarin pastoor W. Broeders zal voorgaan, vindt plaats op vrijdag 4 augustus, eveneens in de Goede Herderkerk. Aanvang van deze eucharistieviering: 10:30 uur. Met medewerking van het jongerenkoor.

Hierna volgt omstreeks 12:00 uur de teraardebestelling op de Algemene Begraafplaats, gelegen aan de Hoogmadeseweg in Leiderdorp.

Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in Brasserie Park, Van Diepeningenlaan 2 in Leiderdorp.