Overleden: Paula Sevat

symbool-kruisOp zaterdag 28 januari is overleden mevrouw Paulina Theresia Maria Sevat-Dries, in de leeftijd van 86 jaar.

De avondwake wordt gehouden op donderdag 2 februari om 19:30 uur in De Goede Herderkerk. De gezongen uitvaartdienst, waarin diaken Clavel voorgaat, vindt plaats op vrijdag 3 februari in de Goede Herderkerk. Aanvang: 11:30 uur.

In het crematorium Rhijnhof, Laan te Rhijnhof 4 (ingang Haagse Schouwweg) in Leiden zal omstreeks 13:30 uur een laatste afscheid gehouden worden. Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer van Rhijnhof.

Vrijwilligersmiddag: een beeldverslag

Hoe druk en gezellig het was op de Dank-Je-Wel-Vrijwilligersmiddag van afgelopen zaterdag blijkt uit de fraaie fotoreportage vervaardigd door Karel Verhoosel. Volg de link voor een compleet beeldverslag (klik op de eerste foto na de coverfoto en navigeer door de beelden of bekijk de presentatie).

vrijwilligers-dank023_bewerkt