Nieuwsbrief 2018, nummer 5

Er is weer een nieuwe Nieuwsbrief verschenen! U kunt deze hier lezen, maar ook altijd van achter uit de kerk meenemen, bijvoorbeeld voor een zieke buurman of parochianen die geen internet hebben. Wij wensen u veel leesplezier!

Klik op de link hieronder om de nieuwsbrief te openen:

Nieuwsbrief Parochiekern De Goede Herder 2018, nummer 5

In deze nieuwsbrief aandacht voor:

• Pinksteractie: Geloven in de ander. Iedereen telt mee.
  • Bedankt! namens de MOV/Diaconie
  • Studieweek Mystiek 2018, In de leerschool van Titus Brandsma
  • Theo Rump geridderd
  • Gefeliciteerd communicanten!
  • Parochieberichten
  • Komenden vieringen in De Goede Herder

Daarnaast in deze nieuwsbrief ook aandacht voor een publicatie van Kardinaal Eijk. Deze baarde pas geleden opzien met zijn publicatie waarmee hij zich mengde in de heftige discussie in Duitsland over de voorgestelde richtlijnen van de Duitse Bisschoppenconferentie over intercommunie en de reactie daarop van het Vaticaan. Deze publicatie was de aanleiding voor Peter Vermaat, oud-medewerker van de kardinaal in het noordelijke bisdom, een open brief aan de kardinaal te schrijven. In de nieuwsbrief drukken we beide stukken af, zodat u uw eigen mening kan vormen.

De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 8 juni 2018.
Inleveren kopij uiterlijk vrijdag 1 juni 2018 via het bekende e-mail adres: nieuwsbrief.degoedeherder@yahoo.com

Redactie Nieuwsbrief De Goede Herder