Lezingen, gebedsintenties, mededelingen (week 5)

bijbel-deur_147174854848De boodschap teruglezen

Schriftlezingen van zondag 29 januari 2017, de vierde zondag door het jaar (A): Sef. 2,3; 3,12-13. – 1 Kor. 1,26-31. – Mat. 5,1-12a.

kaarsGebedsintenties 29 januari

Voor de overledenen: Vader, moeder en Martin Hendriks. – Ton van Kempen. – Frater Benitius Brevort, kapucijner minderbroeder. – Ivo Harteveld. – Ella van Eijk. – Hubertus Verhoef. – Johanna Stegershoek- Verhoef. – Gerard Knigge. – Anna en Jan Versteegen. – Jan Roeleven. – Sacha Lim. – Paul Snijders. – Gerard Gründemann. – Lies en Adriaan Vreeburg. – Josephine van Galen. – Overleden familie Van Rijn.

Voor de overledenen die onlangs uitgeleide zijn gedaan in onze parochiegemeenschap: Nel Bruines-Overmeer. – Ada van der Meel-Slats. – Siem Heemskerk. – Loek Straman. – Marianne Binnendijk-Hockx. – Ina van der Velde. – Hennie van Beek-Swerus. – Jan de Vette. – Ester van Delft-Detic, gisteren uitgedragen vanuit de Goede Herderkerk.

Voor alle parochianen die ziek zijn: thuis, in ziekenhuizen en verpleeghuizen.

Voor al wat parochianen hebben toevertrouwd aan het papier van het intentieboek of met zich meedragen in de stilte van hun hart.

Logo_DGHMededelingen 29 januari

Woensdag 1 februari is er om 10:00 uur een woord- en gebedsviering in de Mariakapel. Voor parochianen uit Leiderdorp staat er om 9:30 uur een taxibusje klaar bij het gebouw van de Menswording. Na afloop van de viering en het samenzijn met koffie (rond 11:30 uur) is er ook weer vervoer per taxibusje terug naar Leiderdorp. – Afgelopen woensdag hebben enkele parochianen tevergeefs gewacht op een taxi naar de Goede Herderkerk. Heel vervelend, dus is hiervan melding gemaakt bij het taxibedrijf. Door een misverstand stond de rit foutief geboekt. Wij gaan ervan uit dat dit een eenmalig incident is geweest. Het taxibedrijf heeft in ieder geval beterschap beloofd!”

Zondag 5 februari is er een woord- en gebedsviering, waarin Thea Dingjan en Aafke Verheijen voorgaan. Met medewerking van het dames- en herenkoor. Aanvang: 09:30 uur.

Heeft u de envelop voor de Kerkbalans al ingevuld en ingeleverd? Als u hiertoe niet in staat bent, wordt de envelop bij u opgehaald.

Tijdens deze koude winterse dagen vragen wij u om de mensen, die van de Voedselbank afhankelijk zijn, iets extra’s te geven, zodat er voor hen ook een beetje ‘warmte’ mag zijn.