Schriftlezingen van zondag 29 juli, de zeventiende zondag door het jaar (B): 2 Kon. 4,42-44. − Ef. 4,1-6. − Joh. 6,1-15

Gebedsintenties 29 juli

Voor de parochianen die onlangs zijn overleden: Peter Brouwer. − Dick van der Hulst. − Bep Vorst-Visser. − Helga Versteegen. − Ank Overdijk-Snoek. − Ed Groenen.

Voor overleden parochianen: Sascha Lim. − Paul Snijders. − Lies en Adriaan Vreeburg. – Vader, moeder en Martien Hendriks. − Hennie Smits. − Annie van Tilburg-van Vonderen. − Josephine van Galen. − Overleden familie Van Rijn.

Mededelingen 29 juli

Woensdag 1 augustus is er om 10:00 uur een woord- en gebedsviering in de Mariakapel.

Zondag 5 augustus is er om 09:30 uur een eucharistieviering waarin pastor B. Versteegen voorgaat. Met medewerking van het dames- en herenkoor.

Bidden Onderweg

Maak via Bidden Onderweg eens kennis met meditaties van ongeveer twaalf minuten. Beluister een combinatie van muziek, stilte, Bijbellezing en vragen om de link te leggen met het gewone leven. Deze podcasts zijn bedoeld om dagelijks even stil te staan (zelfs als je onderweg bent), om tot jezelf te komen, en een moment van verdieping te ervaren waar en wanneer je maar wilt. Te gebruiken via smartphone, tablet of computer.

Bidden Onderweg is een zusterwebsite van het Engelse Pray as you go. Wereldwijd maken honderdduizenden mensen dagelijks gebruik van dit gebedsaanbod, in acht talen. Het geheel is geïnspireerd door de ignatiaanse spiritualiteit en richt zich tot christenen van verschillende denominaties. Klik op de website een dag aan en luister