Lezingen, intenties, mededelingen & nieuws (week 32)

bijbel-deur_147174854848De boodschap teruglezen

Schriftlezingen van zondag 6 augustus 2017, de achttiende zondag door het jaar (A):  Dan. 7,9-10.13-14. – 2 Petr. 1,16-19. – Mat. 17,1-9 (Gedaanteverandering van de Heer)


kaarsGebedsintenties 6 augustus

Voor alle parochianen die ziek zijn: thuis, in de ziekenhuizen  en verpleeghuizen.

Voor de : Jan Mooren. – Ria van der Kroft-van Vliet. – Corrie Bousie. – Marianne Binnendijk-Hockx. – Frans Cortenbach. – Gerard Knigge. – Anna en Jan Versteegen. – Jan Roeleven. – Ivo Harteveld. – Ella van Eijk. – Hubertus Verhoef. – Johanna Stegershoek-Verhoef. – Josephine van Galen. – Overleden familie van Rijn.

Voor de overleden parochianen die onlangs uitgeleide zijn gedaan: Helmi Vis-van Bilderbeek. – Jan Remmerswaal. – Gijs Duivenvoorden.

Voor al wat parochianen hebben toevertrouwd aan het papier van het intentieboek of bewaren in hun hart.


Logo_DGHMededelingen 6 augustus

Woensdag 9 augustus 2017 is er om 10:00 uur een woord- en gebedsviering in de Mariakapel.

Zondag 13 augustus 2017 is er om 9:30 uur een woord- en gebedsviering, waarin Leo Koot voorgaat. Met medewerking van het dames- en herenkoor


 

jongkatholiekInspiratiedag: hoe jongeren Hem volgen

Op de website jongkatholiek.nl is onlangs een inspiratiedag aangekondigd voor vrijwilligers en professionals in het tiener- en jongerenwerk, te houden op 18 november in Utrecht. Een gelegenheid om zelf inspiratie op te doen voor het vormgeven van het jongerenwerk binnen gemeenschap of parochie. Een dag om van elkaar te leren, elkaar te ontmoeten en nieuwe ideeën op te doen. Lees meer

 


IgnatiusLoyola-PortraitFusie Vlaamse en Nederlandse jezuïeten

Op 31 juli, de feestdag van Sint-Ignatius van Loyola, zijn de twee jezuïetenprovincies Noord-België en Nederland officieel samengevoegd tot één bestuurseenheid. De samenwerking tussen de in totaal ruim 200 Nederlandse en Vlaamse jezuïeten bestaat al zo’n dertig jaar en werd de afgelopen vier jaar intensiever. Lees meer (via www.kro.nl)