Schriftlezingen van zondag 2 september, de tweeëntwintigste zondag door het jaar (B):  Deut. 4,1-2.6-8. − Jak. 1,17-18.21b-22.27. − Marc. 7,1-8.14-15.21-23

Gebedsintenties 2 september

Voor de parochianen die onlangs zijn overleden: Pieter Frijns,. − Peter Brouwer. − Dick van der Hulst. − Bep Vorst-Visser. − Helga Versteegen. – Piet Vroonhof.

Voor overleden parochianen: Ton Choufoer. − Jan Mooren. − Ria van der Kroft-van Vliet. − Frans Cortenbach. − Gita Cortenbach-Penders. − Marja en Jan Kooijman. − Hubertus van Mil. − Cor Duivenvoorden. − Antoon Ammerlaan.

Mededelingen 2 september

Woensdag 5 september is er om 10:00 uur een woord- en gebedsviering in de Mariakapel.

Zondag 9 september is er om 9:30 uur een eucharistieviering waarin pastoor W. Broeders voorgaat. Met medewerking van het jongeren/middenkoor.

Eveneens op zondag 9 september wordt om 13:00 uur Lucas Hendrik Hubertus Crans gedoopt.(geboren 20 april j.l.), zoon van Andreas Crans en Liduina van Eyk.

Op zaterdag 8 september en zondag 9 september wordt in Leiden geld ingezameld voor het onderhoud van de Petruskerk, middels een markt met boeken, platen, CD’s en DVD’s. U kunt de markt bezoeken op het Steenschuur 17.

Op woensdag 10 oktober wordt om 10:00 uur wordt in de Goede Herderkerk een gemeenschappelijke ziekenzalving gevierd (zie ook de blogpost van 26 augustus j.l.).

Vrijwilliger gevraagd (autodienst)

Wij zoeken iemand die één keer per vier weken twee dames (met rollator) op wil halen in Leiderdorp om mee te rijden naar de viering van 9:30 uur in de Goede Herderkerk. Heeft u plaats in uw auto? (Het hoeft niet per se een gele sportwagen te zijn). Graag aanmelden bij Ellen Harteveld via telefoon 06-12284477 of email h.harteveld@ziggo.nl

Alvast bedankt. Ellen Harteveld

In de naam van … (het kruisteken)