Schriftlezingen van zondag 30 september, de zesentwintigste zondag door het jaar (B):  Num. 11,25-29. − Jak. 5,1-6. − Marc. 9,38-43.45.47-48

Misintenties 30 september

Voor de parochianen die onlangs zijn overleden: Pieter Frijns. − Peter Brouwer.

Voor overleden parochianen: Corrie  Zwetsloot-van der Meer. – Piet Hartwijk. – Tinie Hermus-Zandvliet. – Quirinus Bruines. – Corrie Bousie. – Paul Snijders. – Sacha Lim. – Hennie Smits. – Annie van Tilburg-van Vonderen. – Ankie Overdijk-Snoek. – Vader, moeder en Martien Hendriks.

Mededelingen 30 september

Vanmiddag om 15:00 uur verzorgt het Byzantijnskoor Drenthe onder leiding van Julia Zaytseva hier in de Goede Herder een concert. Zie voor meer informatie de blogpost van 23 september.

Woensdag 3 oktober is er om 10:00 uur een woord- en gebedsviering in de Mariakapel.

Zondag 7 oktober is er om 09:30 uur een  woord en gebedsviering met medewerking van het jongeren-middenkoor. Voorganger is Thea Dingjan-Zonneveld. Er is kinderopvang aanwezig. – We vieren Wereldmissiedag van de kinderen. Dit jaar is de collecte bestemd voor de kinderen in Ethiopië.

Zondagmiddag 7 oktober wordt Sam Demiam, zoon van Chanel Delmeer en Wessam Demian, gedoopt in de Goede Herderkerk. Aanvang: 13:00 uur.

Woensdag 10 oktober om 10:00 uur is er in de Goede Herderkerk een viering met gemeenschappelijke ouderen- en ziekenzalving. Voorganger is pastoor W. Broeders. Met medewerking van het dames- en herenkoor.

Oktober rozenkransmaand

In de katholieke kerk staat de maand oktober traditioneel in het teken van de Mariadevotie en het daarmee verbonden rozenkransgebed, gebaseerd op 150 weesgegroeten. De naam ‘rozenkrans’ duidt ook het gebedssnoer aan dat hierbij gebruikt wordt. Lees meer (via www.kro.nl)